Dermapen – Voordelen en risico's

Dermapen-behandeling is een procedure die bestaat uit het doorprikken van kleine naaldjes in de huid. Tijdens het proces worden de steriele naalden in de huid gestoken, wat vervolgens de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Bovendien is de behandeling pijnloos en zijn de resultaten blijvend. De kosten van de dermapen-behandeling variëren van $ 280 tot $ 850. De behandeling is echter niet voor iedereen weggelegd.

De downtime van de Dermapen behandeling is minimaal Elim Instituut – Huidverjonging, Acne, Rosacea & Eczeem dermapen behandeling. Het gezicht kan tot 12 uur na de procedure rood zijn, maar de meeste mensen kunnen hun normale activiteiten onmiddellijk hervatten. Het Renewal Institute past ook genezende camouflage toe om eventuele roodheid te camoufleren. Naast skinneedling kan de ingreep ook gecombineerd worden met andere ingrepen, zoals chemische peelings, botox of laserbehandelingen. Hier zijn enkele van de voordelen van deze procedure:

De behandeling met Dermapen is volkomen veilig en vereist geen downtime. Het is echter het beste om de procedure niet te ondergaan vóór een groot evenement, omdat het behandelde gebied ongeveer 12 uur rood blijft. Je kunt de roodheid verdoezelen met concealer of andere make-up. Door de behandeling met Dermapen kan de huid daarna gaan schilferen. Dit is natuurlijk en verdwijnt na de procedure. Als de huid schilfert, droog of schilferig wordt, zal de Dermapen-behandeling uw huid helpen bij het regenereren van nieuwe huidcellen.

De behandeling met Dermapen is volkomen veilig en effectief. De Dermapen maakt gebruik van een steriel penachtig apparaat met micronaalden met een lengte van 0,25 tot 2,5 mm. De micronaalden maken microscopisch kleine wondjes in de huid en zorgen voor een betere penetratie van de actieve ingrediënten. Hierdoor zal de huid er na de ingreep egaler en gezonder uitzien. Daarnaast is de Dermapen ideaal voor mensen met een gevoelige huid.

Klik door naar de website: Elim Instituut